AntiGraff Go Pro, anti graffiti, antri graffiti coating, semi permanente coating

anti graffiti coating SEMI PERMANENT – AntiGraff Go Pro

Graffiti, Tegenwoordig vinden we het overal. Op de metro’s en treinen, op muren van gebouwen of onder bruggen. Ondanks het werk dat de graffiti kunstenaar hier in heeft gestopt, is graffiti niet altijd gewenst op de desbetreffende plek.

Graffiti verwijderen is een moeilijke klus en kan tot hoog in de kosten oplopen. Dit is frustrerend vooral in gebieden die te maken hebben met een grote hoeveelheid aan vandalisme.

Gelukkig is hier een simpele milieuvriendelijke oplossing voor. Dus heb jij last van graffiti op je muren of bestrating? Lees dan snel verder!

Wat is een anti graffiti coating?

Het woord zegt het eigenlijk al, het is een coating speciaal ontwikkeld tegen graffiti. In principe zijn er 2 soorten anti graffiti coatings. Een semi permanente of permanente coating.

Permanente coating

Voordelen: De permanente coating biedt een permanente bescherming tegen graffiti. Kan ongeveer 20 graffiti aanvallen weerstaan.

Nadelen: tijdens het verwijderen van de graffiti op een permanente coating is er een chemische ondersteuning nodig. (Erg slecht voor dieren, planten en het milieu). Een permanente graffiti coating geeft een glans en is dus niet transparant.

Wanneer deze coating aangebracht wordt op een vochtige muur kunnen er problemen ontstaan doordat het vocht niet meer naar buiten kan. Grote kans op blaren, schilferende verf en schimmels op de muur.

Semi permanente coating

De semi permanente anti graffiti coating is een effectieve zelfopofferende coating. Graffiti verwijderen kan hierna moeiteloos worden uitgevoerd. De graffiti spoel je gemakkelijk weg met warm water. Na het reinigen breng je weer een nieuwe anti graffiti coating aan om zo het oppervlak te beschermen tegen graffiti.

De coating zorgt er bovendien ook voor dat vocht, vuil en organische mechanismen (zoals algen en mos) zich niet meer op de muur kunnen hechten. Ook is deze dampdoorlatend en wordt de semi permanente coating op een milieuvriendelijke manier gefabriceerd worden. (Bij anti graff go van www.123vochtbestrijding.nl)

Toepassing van Antigraff Go Pro 

Antigraff GoPro kan op minerale ondergronden gebruikt worden zoals:

AntiGraff Go Pro, Semi permanente anti graffiti coating, Graffiti verwijderen
  • Beton 
  • Steen, baksteen, voegen
  • Klinkers
  • keramiek
  • Terrazzo, graniet
  • Natuursteen
  • Kalkzandsteen
  • Zandsteen
  • Minerale pleisters

Levensduur semi permanente anti graffiti coating

Anti graffiti coating, Antigraff go pro

Een semi permanente coating gaat ongeveer 5 jaar mee mits er geen graffiti gereinigd wordt. Zodra er graffiti van de muur verwijderd wordt dient er een nieuwe laag aangebracht te worden.

Wil je graag meer informatie over impregneren of wat dit inhoudt? neem dan een kijkje bij impregneren – wat is impregneren

Antigraff GoPro voor alle minerale ondergronden

Antigraff GoPro is een product ontwikkeld door greenseal solution. Deze coating is o.a verkrijgbaar bij www.123vochtbestrijding.nl & www.vochtbestrijdingsmiddelen.nl Deze semi permanente anti grafitti coating is milieuvriendelijk, en vrijwel transparant.